top of page

B&W Balance - Étrend & Egészség Lovaknak

🐴 Étrend összeállítás & analízis, független tanácsadás, egyéni útmutatás, alternatív megoldások.

Lótakarmányozás egyszerűen, kiegyensúlyozottan.

QA-bwoldal.png

Első lépés a kérdőív teljes kitöltése minden ló esetében. Lényeges rész itt, hogy email-ben vagy a kerdőívben feltöltve kapjak képeket, videót a patásról, illetve a lakókörnyezetéről (karám, legelő, box). Pár napon belül email vagy egyéb üzenet formájában jelentkezem, ha további kérdéseim vannak és időpont egyeztetés céljából. 

videohivas-ikonbw.png

2. Online megbeszélés

Az ország bármely pontjáról beütemezhető egy lótakarmányozási konzultáció, amely magában foglalja a ló étrendjének áttekintését, az esetleges hiányosságok vagy egyensúlyhiányok azonosítását (a legelő és/vagy a széna analízisét örömmel veszem ha van, a pontosság érdekében).

pdf-ikon.png

3. Kiértékelés, report

Végül egy átfogó jelentést kapsz kézhez, amely részletezi az értékelést, beleértve a javasolt  étrendi változtatásokat minden egyes ló esetében. Valamint ajánlok egyéb gazdaságos vagy egyszerűsített megoldásokat, alternatívákat, miközben a ló igényeinek megfelelőbb, természetesebb étrendet állítok össze. 

🌿  B&W Balance takarmányozási kisokos lovaknak

Screenshot 2023-08-07 at 6.02.44 PM.png

Tartalom:

  1. Anatómia, fiziológia és a mikrobiom

  2. Mikotoxinok és a detox 

  3. Széna - hogyan, mennyit

  4. Az energia (kalória) - mennyit, hogyan, mikor?

  5. Ásványi anyagok, vitaminok, antioxidánsok

  6. Parazitológia - féreghajtás, oltások, gyógyszerek

  7. További tanácsok, tippek, érdekességek

  8. B&W Feed Friends csoport, elérhetőségek

B&W Balance 

A B&W Balance elsősorban az edukálásról szól, szeretném a tudásom és tapasztalataim önzetlenül továbbadni, így segítve patásainknak is, hogy minél hosszabb ideig egészséges, boldog társaink lehessenek. 

Napjainkban akár gyakorlott lovasoknak vagy kezdő lótulajdonosoknak segítek a takarmányozás összetett világában eligazodni. Igyekszem kiegyensúlyozott (nem utolsósorban gazdaságos) étrendet összeállítani, független tanácsadóként.

 

Továbbképzésem, a megfelelő információk gyűjtése fontos részét képezi a vállalkozásnak, hogy naprakész legyek, ismerjem a friss kutatások eredményeit, illetve a modern gyógymódokat, technikákat. Kutató munkám során több hazai és külföldi gyártónál megfordultam az évek alatt. Ezáltal tudom hitelesen egyes márkák hátterét, valamint kutatásait felhasználni, betekintést nyerni a kulisszák mögé és megérteni a miérteket.

Végül pedig egy kép Meséről és rólam.

Screenshot 2023-08-08 at 5.17.10 PM.png

Lilla szakmai tudása elképesztő, és szívét lelkét beleteszi ebbe az egészbe. Szívén viseli a lovak sorsát akikkel együtt dolgozik. Neki nem tudsz olyat mondani, ami “buta kérdés”, mindig türelmesen és nagyon precízen válaszol mindenre. Nagyon hamar látható volt a lovaimon a változás ami az általa készített étrendnek és ajánlott kiegészítőknek köszönhető!

bottom of page