top of page

MÁR RENDELHETŐ METAZOA TÁPOK. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: GÖDÖLLŐ ÉS KÖRNYÉKE

 SZÁLLÍTÁS ORSZÁGOSAN FOXPOST CSOMAG AUTOMATÁBA, HÁZHOZ IS

Image by Victor Grabarczyk
Metazoa_logo-04_edited.png

Amire a lovadnak valóban szüksége van!

A Metazoa 1994 óta kutat, fejleszt és gyárt kiegyensúlyozott tápokat és kiegészítőket állatok számára.  Termékeit az állat fejlődésének és jelenlegi életmódjának ötvözésével fejlesztették ki. Legyen szó sport-, hobbi-, tenyészlóról vagy rehabilitáción lévő lovakról. Alap takarmányok és balancerek széles választéka, amely megerősíti a lovak öngyógyító képességét, és javítja a jólétét.
Az olyan balancert, mint a Metazoa FitRight Alfalfa vagy Timothy, korlátlan mennyiségű szálastakarmány mellett etetik, hogy kielégítsék ló alap vitamin- és ásványianyag-szükségletét.
Metazoa NaturalFit müzli, ízletes és egészséges alternatívája lehet a sima széna pelletnek.
A speciális takarmányok, mint például a Metazoa MuscleFit HP23, a magas fehérjetartalom miatt ideális az izomzat támogatására sportlovaknál.

Termékek

A legjobbat a lovadnak - funkcionális étrend
Elősegítheti a szervezet egyensúlyát: magát az egészséget.

A természetben a lovak sokféle füvet, gyógynövényt és egyéb növényzetet fogyasztanak. Csakúgy, mint az embereknek, nekik is szükségük van erre a változatos étrendre, hogy a szervezet megkapja a fontos ásványi anyagokat, vitaminokat és fehérjéket. Manapság a szálas takarmány önmagában nem biztosítja számukra az összes alapvető tápanyagot.


Sok ló kap valamilyen müzlit, tápot vagy mash-t a szálastakarmányon kívül. Az összetevőktől függően ez inkább csak ízletesebb, mint egészséges. Ezek a tápok gyakran tartalmaznak melaszt, gabonát és szóját. Ballaszt anyagok, amelyek egészségi és viselkedési problémákat okozhatnak. A Metazoa termékeiben ilyet nem találunk, csak amire a lovaknak valóban szükségük van, a lehető legtermészetesebben. Káros ballasztanyagok nélkül.

A lovak mindenféle formában és méretben léteznek, akárcsak mi emberek. Nagyon sokat számít, hogy a lovad meleg- vagy hidegvérű. Versenyszerűen, vagy szabadidős céllal lovagolod. Talán tenyészteni szeretnéd? 

Mindegyiknél egy a közös: az egészséges takarmányozás fontossága, mert a lovak emésztőrendszere érzékeny.

 

A Metazoa balancere pontosan a megfelelő anyagokat tartalmazza, kiegyensúlyozott arányban jó felszívódással. Ez azért fontos, mert a nélkülözhetetlen ásványi anyagok és vitaminok hiánya nem oldható meg pusztán széna alapú takarmányozással.

EVOLÚCIÓS ÚT

Eredet

Ahhoz, hogy megértsük, mire van szükségük az állatoknak, meg kell értenünk az evolúciós utat is. Az első élőlénytől a faj megjelenéséig, majd azt, hogy egy faj hogyan fejlődött genetikailag és élettanilag évmilliók alatt. Megfigyeltük, hogyan szerezte meg az állat a táplálékát. Csoportosan vagy egyedül élt. Hogy vadász volt-e vagy préda, és hogyan védekezett a veszély ellen.

bottom of page